Filosofia

«Qualitat, tradició i modernitat.»

Benvingut al món artesanal del cava. Aquí, a la foscor, en silenci, des de 1915 a poc a poc s’elaboren els nostres caves, un a un. Amb noblesa. Amb personalitat. Naturalment la seva producció és limitada, l’ampolla numerada d’una en una, i només una collita excepcional.

Cada ampolla de cava, té impresa la data de degollament, que aquesta expressada com a dada Juliana.

Per exemple, el Lot L-4330, el  4, vol dir que és l’any 2014, i el núm 330, correspon al dia 330 de tot l’any. Per tant es va desgorjar a finals d’any, aproximadament el 27 de novembre de 2014 i en conseqüència, el nostre client sap que té un temps de consum preferent de 1,5 fins a 2 anys des d’aquesta data. És a dir fins a mitjans-finals de 2016, el cava estarà en perfectes condicions per a ser consumit.

Des de fa diversos anys, Canals & Munné, ha apostat per una nova línia de productes ecològics, format pel Cava Dionysus Brut Nature Eco i el Vi Blanc Prínceps Eco. Tot un èxit, en els moments actuals en què vivim.

Canals & Munné té el compromís amb la tradició, el territori i la cultura local, a través de la promoció de la gastronomia local a la nostra cava antiga, transformada en un magnífic restaurant de cap de setmana.

Caves Canals & Munné. Exclusius, com sempre.
“Qualitat, tradició i modernitat”

Canals & Munné només elabora Caves Reserva i Gran Reserva certificats per la DO Cava
(El 90% del sector del cava elabora caves joves de 9 mesos- cercle blanc- Canals & Munné, no elabora cap ampolla d’aquesta categoria).