Condicions de venda

CONDICIONS DE VENDA

– Vàlides per a la Península i les Illes Balears.

– Tots els preus inclouen l’IVA i el cost d’enviament és de 5,90€ a tota la Península, excepte per la compra 12 ampolles o més que serà gratuït.

– No es serviran comandes inferiors. El transport a les Canàries, Ceuta i Melilla i a totes les destinacions de fora de l’Estat Espanyol no està inclòs en els nostres preus, per tant es cobrarà un suplement a determinar.

– Totes les comandes es confirmaran telefònicament o per e-mail, per garantir al màxim la seguretat.

– Les comandes rebudes seran lliurades en un màxim 24/48 hores laborables a partir del moment en què Canals & Munné li confirmi telefònicament o per e-mail, que la seva comanda ha estat cursada, excepte en aquelles èpoques de l’any en què per causes de saturació de les agències de transport, no es pugui lliurar en la data establerta.

– En el cas que s’hagin esgotat les existències d’algun producte sol·licitat, ens posarem en contacte amb vostè l’abans possible, per substituir-lo per un altre de qualitat similar o superior.

– D’acord amb la legislació vigent, Canals & Munné no enviarà cap comanda a totes aquelles persones menors de 18 anys.

– No s’accepten devolucions, llevat que el producte hagi arribat en mal estat per una manipulació indeguda durant el transport.