Ajuda

COM COMPRAR

Seleccioneu el producte que li interessa adquirir a l’apartat de la botiga virtual, un cop s’hagi comprovat la seva fitxa tècnica i preu de venda. Seguidament ha de prémer el botó Comprar, i automàticament passarà a la cistella de la compra, on podrà indicar la quantitat de producte que desitja adquirir.

LA CISTELLA:

La cistella de la compra li permet comprovar les unitats dels productes comprats i canviats i / o eliminar algun article. També podrà conèixer l’import de la compra seleccionada en el mateix instant que s’efectuï. Per seguir comprant, tan sols deu prémer el botó “Continuar comprant” i automàticament anirà una altra vegada directa cap a la pàgina de la botiga virtual. Per finalitzar la compra, s’ha de prémer “Finalitzar comanda” i d’aquesta manera s’accedeix a la pantalla “La seva comanda”.

La seva comanda:

Aquí ha d’emplenar les seves dades personals (els camps assenyalats amb (*) són necessaris per poder cursar la seva compra), així com la seva adreça d’enviament; en cas que sigui diferent de l’adreça de la factura. Si vostè ho desitja, pot registrar-se per estalviar-se el temps d’omplir les seves dades en properes ocasions. Els clients habituals de l’empresa tenen una contrasenya i una clau d’accés per defecte, les quals els seran notificades via e-mail, telefònica o fax en el moment oportú.

La forma de pagament serà:

TARGETA DE CRÈDIT: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, VISA ELECTRON i totes les targetes del Banc Santander Central Hispano (BSCH). En aquest moment es connectarà al servidor segur del BSCH, de manera que la introducció de les dades confidencials serà de manera secreta.

Nota: Existeixen altres formes de pagament exclusives per a clients habituals del celler, com lletres bancàries, rebuts domiciliats, transferència bancària, contra reemborsament, etc.