Cata de caves de la mà de Canals & Munné: descobreix els millors sabors!

Una experiència única en una cata de caves exclusiva amb Canals & Munné

Si ets un amant del vi i t’agradaria conèixer de primera mà els secrets dels millors caves de la regió, el Celler de Sant Sadurní és el lloc ideal per a tu. Situada a la Plaça Pau Casals 6 de Sant Sadurní d’Anoia, aquest celler és un autèntic tresor històric que data de 1915.

En aquest lloc, els visitants poden conèixer la història de com va començar a fer cava l’avi de la família Canals fa més de 60 anys i gaudir d’un tast de caves a Penedès.

cata de caves

Una visita personalitzada al Racó de l’avi

Durant el recorregut, podràs conèixer la història del cava i com es produeix. Aprendràs sobre el procés d’elaboració i les cures que es tenen en compte en cada fase, des de la selecció del raïm fins a la degustació final.

La degustació dels quatre millors caves de llarga criança és el fermall d’or de la visita. Els caves que s’ofereixen són els següents:

Gran Duc
1915 by C&M
Reserva de l’Avi
Cava 120 mesos de criança

La degustació dels caves s’acompanya amb un pica pica d’embotits típics del Penedès i una copa de degustació de regal.

Preu

Aquesta visita té un preu de 29€ per persona i és una excel·lent manera de gaudir del cava i la gastronomi de la regió.

Horari

La visita al celler està disponible únicament sota reserva telefònica i en caps de setmana i festius.

Els grups poden ser d’un màxim de 6 persones per a garantir una experiència personalitzada i íntima.

És important arribar 10 minuts abans de l’hora indicada per a poder començar la visita puntualment.

*Es recomana venir sense esmorzar

cata-de-cava

Ressenyes

star rating  Por el precio que hemos pagado ha sido una comida de 10, éramos 6 amigos y nos ha sobrado mucha comida que nos hemos podido llevar, todo muy bueno seguramente repetiremos

avatar thumb Anna L
6 abril, 2024

star rating  Ha sigut una experiencia magnífica. Un dia espectacular en las caves canals i munné. Un día d'amics ple de riures i d'emocions.

avatar thumb Fanny p
6 abril, 2024

star rating  Una comida espectacular de calçotada y carne incluyendo la visita a las cavas y la gente super amable. Fueron 3 copas de cava

avatar thumb Yon M
6 abril, 2024

star rating  Fuimos a probar las calçotada, increíble, comomos hasta jartarnos, espectacular, la atención como el trato muy amables, la comida buenísima.

avatar thumb FarAway59164740577
31 març, 2024

star rating  Tanto la visita a las cavas como el restaurante maravillosos! Buen servicio, cantidad y calidad!! Todo muy rico! Volveremos!

avatar thumb Silvia G
30 març, 2024

star rating  Visita a las cavas muy recomendable. Y eo menu de la comida, cocina catalana muy bien combinada. Pack completo muy recomendado. Para repetir y recomendable 100%

avatar thumb Dreamer48913436338
30 març, 2024