Vine a esmorzar entre vinyes i gaudeix d’una experiència única a Canals & Munné

Descobreix els sabors de la terra amb un esmorzar entre vinyes

Oferim un servei exclusiu per als amants del vi i la bona gastronomia: el nostre esmorzar entre vinyes.

Et convidem a recórrer les nostres vinyes i conèixer els secrets que fan dels nostres vins i caves uns autèntics tresors. Durant la visita, podràs gaudir d’unes vistes impressionants i aprendràs sobre el procés de producció de les nostres begudes.

Horaris i preus

El preu és de 30€ per a adults i 15€ per a nens. Les reserves es realitzen telefonant al 938910318. L’esmorzar es desglossa de la següent manera:

10.15 – Recollida de Copa en la Carpa del celler nou

10.30 – Sortida de la carpa del Celler Nou de Canals & Munné (Cada visitant amb el seu cotxe personal)

10.45 – Arribada a la Vinya Mare

11.00 – Visita Viñas

11.30 – Desdejuni de botifarra amb pa torrat amb tomàquet i jueves i copa de cava (most per als nens)

12.00 – Visita al parc d’animals

12.30 – Sortida Viñas

12.45 – Arribada a la Carpa del Celler Nou amb degustació de 2 productes més pica-pica (formatges, llonganissa i xips)

* Estar 10 minuts abans de l’hora indicada en la vista

* En cas de pluja es canviarà la data de la visita

Degusta els productes locals i de temporada en el nostre esmorzar entre vinyes

Després de la visita a les vinyes, et convidem a gaudir d’un esmorzar en plena naturalesa. prepararem una selecció de productes locals perquè gaudiu d’un autèntic esmorzar de la zona. Tot fet a foc al mateix moment.

La botifarra amb pa torrat amb tomàquet i jueves, plat tradicional català, us proporcionarà l’energia necessària per a continuar la visita. I per a brindar de moment, res millor que una copa de cava, l’espumós més representatiu de la nostra terra.

esmorzar-entre-vinyes
visita-parc-animals

Visita el parc d’animals

Una vegada hàgiu acabat d’esmorzar, podreu visitar el nostre parc d’animals. Una experiència molt especial, per als adults però sobretot per als més petits, que coneixeran a alguns dels habitants de la nostra finca: ànecs, gallines, rucs, cabres i cavalls.

I per a finalitzar l’experiència, tornarem a la carpa del celler nou, on podreu degustar dos productes més pica pica. Serà el moment d’acomiadar-nos, però estem segurs que us emportareu un bon record de Canals & Munné i del nostre servei d’esmorzar entre vinyes.

Esmorzar entre vinyes

​​Sant Sadurní d’Anoia és un municipi a la província de Barcelona conegut per la seva tradició vinícola i com el bressol del cava.

La qualitat del sòl és un factor clau per a l’èxit de la viticultura en la zona, ja que el sòl calcari proporciona una base sòlida per al creixement de les vinyes, gràcies a la seva riquesa en minerals essencials.

El clima mediterrani suau de la comarca de l’Alt Penedès, amb hiverns temperats i estius càlids i secs, també és important per a la qualitat dels vins produïts a la zona. Aquest permet que el raïm maduri lentament, la qual cosa contribueix a la complexitat i la riquesa dels sabors en els vins.

Esmorzar entre vinyes canals & Munné

Ressenyes

star rating  Después de hacer la visita a las cavas y a Simón coll fuimos a hacer una calçotada al restaurante de canals&munne, la experiencia ha sido muy buena, tanto el trato... read more

avatar thumb 724mayt
14 gener, 2023

star rating  Comida muy buena: abundante y sabrosa. El servicio de mesa de Adriá excepcional; da gusto encontrar camareros con su amabilidad y atencion

avatar thumb Alba R
14 gener, 2023

star rating  Ha sido una perfecta comida la carne y los calçots y la carne ha estado buenísima y la atención de 10

avatar thumb inmamY7292ED
6 gener, 2023

star rating  Ha sido una comida muy agradable , el servicio de 10 , la comida sensacional y las cantidades perfectas ,

Gran comida para familia amigos etc …
VOLVEREMOS

avatar thumb P7501KWhugoc
6 gener, 2023

star rating  Hemos venido a comer mi familia y yo el día de reyes y el trato escepcional, la comida excelente, platos abundantes. Sin duda totalmente recomendable :)

avatar thumb taniallor
6 gener, 2023

star rating  Un lugar en el que se respira un buen ambiente positivo. Los platos son generosos y ricos. Tienen un tobogán para niños y niñas, falta uno para adultos.... read more

avatar thumb R8227FJsergiol
6 gener, 2023